Bekijk je deze pagina via een mobiele telefoon?

Dan bekijk je deze het beste met de telefoon in horizontale positie.

 

Prijslijsten Ontwerp op Maat

Regenbooggeboortekaarten 2019/2020

 

Elke illustratie en kaart maak ik met de uiterste zorg en veel liefde. Jullie kindje en jullie sterrenkindje(s) zijn uniek en verdienen een uniek kaartje. De zorg voor de juiste kwalitatieve producten en vakkundig drukwerk wil ik dan ook graag zelf verzorgen. Ook de gevoelige informatie van jullie sterrenkindje verdient persoonlijke aandacht. Met het aanbieden van een totaal pakket van ontwerp en opmaak van de kaart tot drukwerk kan ik zorgen dat jullie kaartje van het prille begin tot geboorte in liefdevolle handen is.

Aantallen:

Geboortedrukwerk is standaard te bestellen vanaf 25 stuks tot en met 150 stuks. Lagere aantallen is mogelijk, alleen vanwege de opstartkosten van het drukwerk, zal deze prijs niet veel lager zijn dan een oplage van 25 stuks. Hogere aantallen zijn ook mogelijk. Prijzen van hogere aantallen kun je makkelijk bereken door de kaart prijs >150 x het aantal te nemen.

(Reken voorbeeld: 200 enkele kaarten = 200 x € 1,40 = € 280,- / 225 dubbele kaarten = 225 x € 1,85 = € 416,25)

Onderstaande prijzen zijn de prijzen van het drukwerk bij een kaartje op maat. Daar komen de ontwerpkosten bij.

Drukwerkprijzen

AantalEnkele kaart per stukDubbele kaart per stuk
25€ 2,56€ 3,59
30€ 2,46€ 3,21
40€ 2,30€ 2,93
50€ 2,12€ 2,64
60€ 1,95€ 2,40
70€ 1,95€ 2,40
80€ 1,90€ 2,35
90€ 1,85€ 2,30
100€ 1,75€ 2,20
110€ 1,70€ 2,15
120€ 1,65€ 2,05
130€ 1,65€ 2,00
140€ 1,55€ 2,00
150€ 1,50€ 1,95
>150€ 1,40€ 1,85
  • Inclusief: 21% BTW-Verzendkosten drukwerk -kleine aanpassingen - digitale proefdruk-

  • Exclusief:  extra's zoals: ontwerp op maat/enveloppen/sluitzegels/postzegelontwerp / voor speciale papiersoorten en goudfolie geldt een toeslag op het drukwerk

 

Ontwerp op Maat prijzen:

De prijzen voor een ontwerp op maat zijn afhankelijk van een aantal factoren. Gezien dit een uniek product is en maatwerk is een vaste prijs hierbij onmogelijk. Er zijn veel mogelijkheden: zoals een digitale illustratie of een illustratie in aquarel. Een kleine illustratie of een illustratie met veel items. Een ilustratie voor alleen de voorzijde van de kaart of ook aan de binnenzijdes. Om toch een richtlijn te geven voor de prijzen van een ontwerp op maat de prijzen starten bij een digitale illustratie bij € 100,- en voor een illustratie in aquarel bij € 125,-.

Voor eenvoudigere ontwerpen zonder tekeningen (denk aan kleur vlakken) gelden lagere ontwerpprijzen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden, ik maak graag geheel vrijblijvend een passende offerte op maat. 

Een ontwerp op maat is:

  • Inclusief: 21% BTW - 5 schets en aanpassingsrondes - Digitale Proefdrukken - 1 papieren proefdruk - Digitaal bestand van het ontwerp (bij digitaal ontwerp) - Originele Illustratie (bij aquarel ontwerp) en verzendkosten.

  •  Exclusief: Drukwerkkosten (de prijzen zoals hierboven vermeldt ) en eventuele extra's als enveloppen/sluitzegels/postzegels

Enveloppen prijzen:

Enveloppen

Prijs per stuk

Diverse kleuren enveloppen & Kraft enveloppen

€ 0,30

Paperwise enveloppen (recycle)

€ 0,35

Metallic enveloppen

€ 0,40

 

Prijzen enveloppen tegelijk met geboortedrukwerk

Nederland

België

gratis

gratis

Prijzen enveloppen vooraf:

Nederland

België

gratis

Meerprijs van € 0,15 per envelop*

*Helaas biedt het postorderbedrijf PostNL geen service aan om een klein pakket naar het buitenland te versturen tegen een gereduceerd tarief. Om deze reden zijn de verzendkosten naar België aanzienlijk hoger dan naar Nederland en zit er een kleine meerprijs op de enveloppen bij op voorhand verzenden van de enveloppen. Het gezamelijk met drukwerk versturen van de enveloppen is zonder meerprijs. 

Prijs proefbox "Rainbow baby box"

De prijs van een proefbox is € 3,95 inclusief 21% BTW

In het pakje vind je een aantal geboortekaartjes uit de collectie van Studio Poppybird. In verschillende stijlen (aquarel/digitaal) en verschillende papiersoorten. Ook vind je staaltjes van enveloppen en sluitzegels. En pakket waarmee je kennis kan maken met mijn stijl en de producten. Ben je overtuigd en besluit je de kaarten te bestellen? Dan krijg je, met de kortingscode, die je in de box vinden kan: je aankoopbedrag als korting terug op je kaarten bestelling. En er zit altijd een leuk extraatje voor jou in de boxen!

Wat extra informatie

  • Je ontvangt altijd een offerte bij ontwerp op maat, vanwege de variabele ontwerpkosten afhankelijk van je keuze illustraties. Een ontwerp op maat is immers maatwerk.

  • Voor ik start met de illustratie op maat vraag ik een aanbetaling van € 75,-. Dit omdat ik veel tijd investeer in het maken van een persoonlijke illustratie. De rest betaling ontvang ik graag voor het starten met de definitieve opmaak van de kaart/bestellen van de enveloppen.

  • Prijzen zijn geldig voor algemene kaart formaten zoals vierkant (11*11 cm - 13,5*13,5 cm - 15*15 cm) en A6 formaat (10,5*14,8 cm). Andere maten zijn uiteraard mogelijk, op aanvraag. Voor Belgische klanten kan een vierkante kaart kosteloos aangepast worden naar een Belgisch vierkant formaat.

  • Er zijn verschillende papier keuzes beschikbaar. Voor de specialere papiersoorten geldt een toeslag. (Bijvoorbeeld: Tintoretto Gesso € 25,- extra op het totaal bedrag) Ook geldt er een toeslag als je gebruik wil maken van foliedruk.

  • Enveloppen en sluitzegels zijn apart bij te bestellen.

  • Het recht van de illustraties blijven eigendom van Star and Rainbow en mogen niet gebruikt worden voor andere doeleinden zonder toestemming van Star and Rainbow. De op maat gemaakte illustraties zullen voor reclame doeleinden en als voorbeeld getoond worden op social media en in het portfolio. Hierbij worden uiteraard de zichtbare persoonlijke gegevens altijd op verzoek onzichtbaar gemaakt. De op maat gemaakte illustraties zijn uniek en persoonlijk en zullen derhalve nooit gebruikt worden voor collectiekaarten.

 

Alles over de werkwijze bij een kaartje op maat kun je hier vinden Werkwijze geboortekaartjes

Voor ontwerpen die ik reeds heb mogen maken verwijs ik je graag naar het Portfolio

Spreekt mijn stijl en de liefde in mijn kaarten jullie aan? Stuur gerust een berichtje voor alle vragen/verdere informatie en/of een offerte op maat! 

            

             

    

 

 

 

 

 

© 2018 - 2020 starandrainbow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel