Regenboogkindjes

 

 

Geboorte na verlies. Een moment waarbij gemis en vreugde zo met elkaar zijn verbonden. Kindjes geboren na verlies worden regenboogkindjes genoemd. Ze geven kleur en laten de zon weer stralen. Maar met de geboorte van een regenboogkindje is het gemis van het sterrenkindje★ nog zoveel meer aanwezig. Vaak sluiten standaard geboortekaartjes dan ook niet aan bij de emotionele geboorte en zoek je als ouders naar een kaartje dat ook de liefde voor het gemiste kindje kan weergeven.

Voor deze bijzondere momenten, voor dat unieke kaartje, helemaal persoonlijk op jullie wensen afgestemd. Met prachtige, liefdevolle aquarel illustraties gemaakt met een hart en bergen liefde en een vleugje fantasie. Een geboortekaartje voor jullie regenboogje dat uniek is.

 

In 2019 ben ik naast Star and Rainbow gestart met Studio Poppybird. Via deze website worden geboortekaartjes vanuit collectie en op maat aangeboden. Als mama van zowel een sterrenkindje als een regenboogkindje weet hoe deze tijd voor jullie is.

Elke kaart uit de collectie van Studio Poppybird kan kosteloos door middel van subtiele aanpassingen geschikt worden gemaakt voor een geboortekaart na verlies. Denk aan een vlindertje, sterretje, aangepaste teksten etc. Ik denk hierin graag met jullie mee om tot een gepast en liefdevol kaartje te komen. Graag verwijs ik voor de regenboog kindjes collectie kaaretn jullie dan ook door naar mijn geboortekaartjes site. Ik heb er bewust voor gekozen slechts op 1 site deze kaarten aan te bieden, zodat ik meer ruimte heb in mijn werkuren om het persoonlijke contact met de klant te kunnen waarborgen. 

Over de werkwijze van een geboortekaart na verlies zowel uit collectie als op maat:

Spreekt mijn stijl jou aan? Maar zit er bij de collectiekaartjes net niet dat geschikte kaartje? Heb je zelf al een mooi idee voor je regenboogkindje zijn/haar kaartje? Ik sta voor alles open en ook een kaartje op maat behoort tot de mogelijkheden. 

Neem een kijkje bij de mooie collectiekaartjes van Studio Poppybird:

Geboortekaartjes op maat die ik reeds heb mogen maken voor lieve gezinnen kun je bekijken in het portfolio:

 

Voor alle vragen en vrijblijvende informatie hoor ik heel graag van je!

Neem contact op via:

    

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorteer op
© 2018 - 2020 starandrainbow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel