8 kaarsen in zakje

Vorige Artikel 35 van 44 Volgende

Kaarsen "Sandstone Beige" (Hold me)

€ 5,95 (inclusief btw)

Deze kaarsjes zijn geschikt voor de gedenk en pronkplekjes van Roosmarijn Knijnenburg, deze kun je HIER vinden.

De kaarsjes worden door de Haegsche Ambachtelijke Kaarsenmakerij gemaakt waar mensen met een handicap of achterstand tot de arbeidsmarkt werken. Zij krijgen in de kaarsenmakerij een beroepsgerichte opleiding en er wordt aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. De kaarsjes worden nog ouderwets gedompeld en branden 1,5 uur. Zonder vet, olie en geurstof!

Wat ontvang je? 

Een mooi katoenen zakje van 100 % ongekleurd katoen. Hergebruik het zakje om bijvoorbeeld je mooiste sieraden in te bewaren of maak er een geurzakje van met gedroogde lavendel erin! En 8 handgemaakte kaarsjes. 

Geef dat lieve gedichtje of een dierbare foto een mooie plek in de massieve beukenhouten houder Hold it. Een houvast voor dat ene aandenken waar jij waarde aan hecht. Dit is een extraatje om je pronkplek mee aan te kunnen vullen en zo kun je er elke keer weer een ander plekje van maken.

Ze zijn verkrijgbaar in vijf mooie kleuren! 

Tijdens het bestelproces kun je aangeven of je de druppelvanger erbij wil bestellen of dat je deze al hebt.

LET OP . bij het branden van het kaarsje dat de kaart of foto niet te dicht bij de vlam in de buurt komt! Laat het kaarsje nooit zonder toezicht branden. Knip de lont tot 4 mm voor elke branding. En blaas het kaarsje op tijd voorzichtig uit zodat het laatste stukje niet in het vaasje valt.

© 2018 - 2022 starandrainbow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel