Set van 5!

Vorige Artikel 2 van 2 Volgende

Set ansichtkaarten "Evi en de magische dolfijn"

€ 7,95 (inclusief btw)

Vanuit Studio Poppybird had ik de eer als illustrator om de illustraties te mogen maken voor het 2e kinderboek van Amy Keijzer van Kinderpraktijk VRIJ. Voor mij persoonlijk was dit boekje illustreren op vele manieren magisch. Natuurlijk omdat de naam Evi mij persoonlijk raakt en als kind was ik al dol op dolfijnen. Maar ook omdat het boekje ook heel geschikt is voor mijn eigen zoontje, om een rustmoment te kunnen vinden in een wereld vol prikkels. Ik vond het prachtig om de woorden van Amy te versterken met liefdevolle, warme maar ook tedere illustraties vol magie! 

En ondanks dat het geen boekje speciaal voor verlies is, is het wel ook heel geschikt voor kinderen die moeten missen en een rustmomentje kunnen gebruiken. En natuurlijk voor sensitieve en alle kinderen heel erg geschikt.

Deze 5 ansichtkaarten zijn speciaal voor het boek ontworpen en kun je jouw kindje(s) geven als mooie prent, met een liefdevolle boodschap of natuurlijk versturen. Van elk verkocht setje gaat een deel van de opbrengst naar Stichting Nienoo.

Het boekje kun je hier vinden.

Productinformatie 
TekstAmy Keijzer | Kinderpraktijk VRIJ
Illustraties Melanie Frissen | Star and Rainbow-Studio Poppybird
Aantal kaarten5
FormaatA6 (zonder envelop, met schrijflijntjes)

 

© 2018 - 2022 starandrainbow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel