Vorige Artikel 1 van 2 Volgende

Evi en de magische dolfijn

€ 15,90 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Vanuit Studio Poppybird had ik de eer als illustrator om de illustraties te mogen maken voor het 2e kinderboek van Amy Keijzer van Kinderpraktijk VRIJ. Voor mij persoonlijk was dit boekje illustreren op vele manieren magisch. Natuurlijk omdat de naam Evi mij persoonlijk raakt en als kind was ik al dol op dolfijnen. Maar ook omdat het boekje ook heel geschikt is voor mijn eigen zoontje, om een rustmoment te kunnen vinden in een wereld vol prikkels. Ik vond het prachtig om de woorden van Amy te versterken met liefdevolle, warme maar ook tedere illustraties vol magie! 

En ondanks dat het geen boekje speciaal voor verlies is, is het wel ook heel geschikt voor kinderen die moeten missen en een rustmomentje kunnen gebruiken. En natuurlijk voor sensitieve en alle kinderen heel erg geschikt.

Bijpassende ansichtkaarten zijn verkrijgbaar als set en deze kun je jouw kindje(s) geven als mooie prent, met een liefdevolle boodschap of natuurlijk versturen. De ansichtkaarten kun je hier vinden. Van de verkoop van de boekjes gaat een deel van de opbrengst naar Stichting Nienoo.

Over het boekje:

In de huidige wereld vol met allerlei prikkels is het soms lastig voor kinderen om de aandacht naar zichzelf en hun lichaam te brengen.
Speciaal voor deze kinderen, maar eigenlijk voor alle kinderen tussen 5-10 jaar, is dit boekje geschreven.
Een prachtig kindermeditatieverhaal, waarin kinderen leren de rustplek in zichzelf te vinden en in de stilte te luisteren naar hun hart.                  Ga mee met Evi op zoek naar de schat in jezelf! Volg je HART op weg naar jouw eigen pad! 

Productinformatie 
TekstAmy Keijzer | Kinderpraktijk VRIJ
Illustraties Melanie Frissen | Star and Rainbow-Studio Poppybird
Aantal Pagina's 48
Formaat15,6 cm x 14,8 cm | Softcover

 

© 2018 - 2022 starandrainbow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel