Vorige Artikel 4 van 23 Volgende

"Vasthouden"

€ 6,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Woorden die raken...woorden die troosten, liefkozen en vol kracht zijn. Deze unieke en prachtige gedichten van by Caduc zijn mooi om te schenken maar vooral om thuis op een koester plekje te laten stralen. Worden geleverd, met groeienvelop met kaartje met beschrijving. 

De prachtige kaartjes zijn van een 100% boomvrije papiersoort gemaakt van landbouwafval (bladeren, stengels van gewassen) 

Productinformatie 
Formaat A6
InclusiefGroeienvelop met beschrijving 
Auteur|MerkBy Caduc
GedichtVasthouden

Woorden van Catherine van "By Caduc" over de bijzondere gedachte achter de groeienveloppen:

"Tradities en gewoontes leven nog wel in onze maatschappij, maar ik vind dat er heel wat belangrijke symboliek verloren is gegaan. Zeker wat het thema ‘afscheid’ betreft. Er sluimert een sterke vorm van taboe rond het onderwerp en je merkt dat mensen het vaak liever uit de weg gaan…net terwijl het zo onlosmakelijk verbonden is met ons leven. Vroeg of laat komen we er allemaal mee in aanraking en wie reeds iemand verloren heeft, weet dat het leven nadien nooit meer hetzelfde is. Soms is de liefde zelfs zo groot, dat je die persoon nog in elke vezel van jezelf voelt.
Dan begint een nieuw en moeilijk groeiproces, waarbij je op zoek gaat naar wie je bent zonder hem/haar. Naar wat het leven voor jou de moeite maakt en hoe je in godsnaam opnieuw van de kleine dingen kan genieten. Hoe je door die slijkboel van verdriet geraakt en je gezicht opnieuw al glimlachend naar de zon keert. Daarom koos ik voor de enveloppen met bloemenzaadjes. Ze groeien niet alleen symbolisch, maar ook echt letterlijk met je mee tijdens het rouwproces.

© 2018 - 2022 starandrainbow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel