Vorige Artikel 1 van 23 Volgende

Over Caduc

De persoon achter ny Caduc is Catherine, een Belgische dame met liefde voor mooie woorden.  Die liefde voor schrijven en papier sluimert al van jongs jongs af aan in haar. In 2019 toen ze de 2 belangrijkste mannen in haar leven verloor - haar broer en opa - besloot ze concreet meer te gaan doen met haar teksten.

Catherine: " Ik ondervond vanop de eerste rij hoe moeilijk mensen woorden vinden wanneer ze afscheid moeten nemen of oog in oog staan met verdriet. Ik leerde dat stilzwijgen begrijpelijk is, maar ook zo jammer. Want wat helpt het wanneer verdriet omarmd wordt met warmte.En dus nam ik met volle overgave de pen op en gaf vorm aan een reeks authentieke kaartjes die troost bieden wanneer verdriet heerst. Niks wolligs, niks zwart-wit, maar wel pure woorden op al even puur papier. Zo zette Caduc z’n eerste stapjes in de wereld.

Zoals bij jou en bij iedereen, is mijn verhaal er één met gekribbel en gekrabbel. Eentje met sidenotes, highlights, korte en lange hoofdstukken. Mensen die komen en gaan, vrolijke en droevige episodes en heel wat punten, komma’s, uitroep- en vraagtekens. Maar één ding is zeker. Mensen positief raken met mijn schrijfsels, daar word ik helemaal blij van. En dus laat ik het leven -the good and the bad- mijn pen dirigeren. In de hoop jullie echte en betekenisvolle liefde, troost en warmte te brengen. Kaart na kaart na kaart "

Alle gedichten van Caduc worden zelf geschreven. Die persoonlijke aanpak en de echtheid ervan is heel belangrijk voor haar en kan je over de hele lijn terugvinden. Van het verwerken van de bestellingen tot het beantwoorden van berichten en het kiezen van verkooppunten die in het verhaal passen toe. En daarom past haar stijl, verhaal en haar woorden die raken zo bij het verhaal van Star and Rainbow.

Ook heel belangrijk:  Caduc kiest voor haar kaarten voor een 100% boomvrije papiersoort gemaakt van landbouwafval (bladeren, stengels van gewassen, etc.). Maar daar stopt het lang niet bij. Ook voor het verpakkingsmateriaal wordt gezocht naar de meest duurzame en/of lokale opties. Waar mogelijk, wordt er hergebruikt. Waar er tijd gevonden wordt, wordt er zelf geproduceerd en met restjes geëxperimenteerd.

Een product dat puur is, oprecht, geschreven met gevoel en vertaald naar een prachtig stukje papier van grote waarde! 

 

© 2018 - 2022 starandrainbow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel