Illustratie Phéron Memory Boxen

Vorige Artikel 1 van 8 Volgende

Illustratie Phéron Memory Boxen

Vorig jaar kwam  ik in contact met Sharon van Stichting Phéron. Een stichting en een vrouw die ik enorm bewonder.  Wat had ik zelf graag na het verlies van Evy* een prachtige box willen ontvangen met vertederende herinneringen voor mijn kindje. Een initiatief ontstaan, net als mijn eigen initiatief, na verlies. Met de intentie om andere ouders te steunen in het grootste verdriet dat ze moeten doorstaan.

Een box, zo puur en liefdevol, elk met zoveel zorg samengesteld, ik heb daar enorme bewondering voor.

Graag wilde ik dan ook mijn steentje bijdragen, de stichting is geheel afhankelijk van donaties. Na een aantal hele fijne telefoongesprekken ben ik gestart aan een illustratie voor de Phéron Memory Box. Een illustratie die naadloos aan zou sluiten bij de uitstraling en gedachte van de box. Sereen, puur, oprecht en vooral liefdevol. Een sterke lieve beer, samen met schaapje (het knuffeltje van Phéron), omarmd, getroost, beschermd. Omringd door de maan, sterren. Het hartje voor de liefde die altijd zal blijven en de ster voor het zo gemiste kindje.

Mijn wens is dat de illustratie ouders wat warmte mag brengen in de kou van gemis, troost in hun verdriet en een liefdevol aandenken aan hun kindje*. Enorm trots ben ik de illustratie die ik met zoveel liefde maakte nu zoveel lieve ouders mag gaan steunen.

Voor meer informatie over Stichting Phéron, het steunen van de stichting en hulp voor ouders neem zeker een kijkje op hun website.

STICHTING PHÉRON

 

© 2018 - 2021 starandrainbow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel