Portret Illustraties

Vorige Artikel 2 van 2 Volgende

Alles over portret illustraties

"Een illustratie is meer als een tekening met potlood en penseel. Het is een gevoel, je hart en ziel bewegen over het papier en er ontstaat liefde"

Voor wie?

De personen die ik illustreer, zijn geen letterlijke portretten maar mijn stijl van illustreren, de personen krijgen hun details met name door de kleding en haarstijlen. Deze portretten zijn met name heel liefdevol met het gemiste kindje(s) aanwezig bij het gezinnetje. 

Geen foto kunnen maken van je hele gezin compleet, terwijl je sterrenkindje(s) toch echt zo enorm deel is van jouw gezin, is pijnlijk, moeilijk en confronterend. Middels deze illustraties kun je je gezin compleet laten illustreren. Middels vleugeltjes of iets verheven van de grond met een ballon in de hand, op een klein wolkje erbij, zijn deze kindjes een deel van het gezin. Maar ook met een vlindertje op de schouder of een sterretje erbij behoort tot de mogelijkheden.

Details als kleding (denk aan kleding uitgekozen in de zwangerschap of kleding die het kindje droeg bij het afscheid) en persoonlijke knuffels maken het persoonlijk. Vaak kiezen ouders ervoor om het kindje te illustreren in de leeftijd die ze nu zouden zijn geweest. Maar deze keuze is natuurlijk erg persoonlijk.  

De portretten zijn ook geschikt voor andere gemiste dierbaren. Maar ook voor alleen een kindje (denk aan een kindje geboren na verlies) of als geschenk voor een mama of papa met vaderdag of moederdag. Maar ook voor aanwezige kindjes (kinderkamer) of als geschenk voor geboorte/huwelijk. Maar ook voor drukwerk.

Alles is bespreekbaar en veel mogelijk.

Hoe werkt het:

Graag ontvang ik een recente (liefst een foto waarbij jullie samen staan) foto van de persoon/het gezin. De persoon/personen/kindje(s) die gemist worden mag via foto (mits je deze met mij wil delen, weet dat ik hier altijd met alle respect/privacy en liefde mee omgaan) maar ook via beschrijving. Liefst een foto met de kleding die je graag terug wil zien in de illustratie.

Hierna zal ik de schets maken en alvorens ik start met schilderen een digitale proef van de schets ter goedkeuring en bevestiging sturen.

De optie om de illustratie met lijstje te versturen is mogelijk. De kosten van een lijst zijn afhankelijk van de gekozen illustratie maat, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wil je graag een gezins illustratie maar niet in portret vorm maar dan geheel gepersonaliseerd, met achtergrond/details in een niet statische portret vorm? Dan verwijs ik je graag naar de Herinnering Illustraties. 

Varaties

De portet illustraties worden digitaal geillustreerd en geschilderd in aquarel (kleur of grijstinten).  Maar ook met alleen pen tekening behoort tot de mogelijkehden. Sinds kort is het ook mogelijk deze illustraties digitaal te maken. Hierbij ontvang je dan een art print (A5 formaat)

Deze portret illustraties worden met dezelfde zorg en liefde gemaakt als de herinnerings Illustraties.

Portfolio

Deze portret illustraties zijn een nieuw product van Star and Rainbow Illustraties. Via het portfolio kun je mijn eerdere werken bekijken. 

Bestellen

Na het plaatsen van je bestelling neem ik via mail contact met je op om de details door te nemen en kun je de referentie foto van jullie gezin daarna aan mij mailen. Persoonlijk contact vind ik hierin erg belangrijk.

Bestellen kun je via hier: Order Portret Illustratie

 

Voor alle vragen omtrent de illustraties kun je altijd contact opnemen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2018 - 2021 starandrainbow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel